keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Kaikenlaista

Aikaa on taas menny  aika kivasti ja en yksinkertasesti vaan ole jaksanu kirjottaa blogia.
Mutta jos sitä nyt vähän kertos kuulumisia.
Normi touhuilujen lisäksi käytiin Pamin kanssa  22.11  Lappeenrannasssa Sanna Backlundin esteklinikalla jolle päästiin varasijalta. Oltiin 70-90cm ryhmässä.
Klinikasta jäi hyvin hyvin oudot  fiilikset, tähtävät oli tosi kivoja mitä nyt   hevoseni TAAS kyttäili uutta paikkaa ja esteitä ja niiden seurauksena  kieltikin  tosi paljon. Sain myös kuulla että meillä oli takajaloissa  tekniikka suojat joita ei saa käyttää (minä kun luulin ostaneeni tavalliset jännesuojat)..
Valmennuksesta jäi myös semmonen olo että Sannaa ei edes kiinnostanut opettaa, varmaan johtu musta ja Pamista kun oltiin niin kokemattomia, mut mites sitä kokemusta muuten saa jos ei käy tuommosissa??



Marraskuun lopussa käytiin taas Olgan opissa tällä kertaa oli vähän erilaisempi valmennus sillä Olga ensin ratsasti pamilla ja voi vitsit miten upeelta Pam näytti Olgan alla!
Olga kun oli menny pamilla niin mie menin sittenvalmennuksen Olgan hevosella Woodylla, ensiks oli vähän outoo ja meni hetki ennenkun tajusin miten sitä hevosta ratsastetaan ja miten sen askellajeissa istutaan kun en oo piiitkään aikaan emmnny muilla kun pamilla.
Sit kun aloin tottumaan W:hen  niin   se oli oikei kiva ratsastaa ja hyppäs hyvin, hypättiin lopussa 90cm rataa ja vitsit oli kyllä kivaa, W opetti miulle paljon ja sen selässä  tajusin kunnolla miun omat ongelmat.


Pamin kanssa  tehtiin pientä puomi harjotusta tuossa  sunnuntaina  ja  laukka puomeilla   Pam  kuumu ehkä vähän turhankin paljon mutta muuten heppa oli kyllä oikein mukava ratsastaa,
Laukkaknin alkaa pikkuhiljaa mennä kohti parempaa..


Ainiin blogissahan on myös uusi ulkoasu ja banneri jotka on Saran tekemiä, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti