sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Valmentautumista!

Oon tällä viikolla Pamin kanssa maastoillu ja omatoimi reenissä ollaan tehty puomitehtäviä, kentällä Pam on ollu tosi hyvän tuntunen ja oikeen intopinkeenä kun nähny puomit. :D

Eilen (19.9) oltiin taas Olga temosen valmennuksessa ja tässä valmennuksessa keskityttiin lähinnä perusratsastukseen, tehtiin aika paljon töitä laukassa (laukka on vielä pamilla aikas raakile ja sitä tarvii hioa aika paljon vielä joten tää valmennus teki todella hyvää!) ja sit oli pieni puomi tehtäväkin.

Ens alkuun  Olga  meni taas pamilla ja voi vitsit miten hienon näkönen pam oli olgan käsittelyssä, ei voinu muuta kun ihastella!
Olga Temonen ja Pam! WAU!<3

Olgan jälkeen mie hyppäsin kyytiin, ensin tehtiin kaheksikkoa kevyessä ravissa, sen jälkeen ruvettiin tulemaan puomeja ravissa.

Sitten  siirryttiin pääty-ympyrälle jossa ruvettiin työstämään laukkaa.
Laukassa aina ajoittain tuli kivoja pieniä pätkiä.

Valmennuksesta jäi taas ihan huippu fiilikset ja Pam oli tosi kivan tuntunenkin!


 



Pieni videopätkä meijän laukkatyöskentelystä.


Ens viikolla meillä onkin torstaina taas ratsastustunti, nykyään meillä on kahen viikon välein tunti sillä aamu viikolla menee opettajala aikataulu niin tiukille että ei saada iltapäivällä järkevään aikaan sumplittuu tuntia. Eli nyt on vaan ratsastustunnit iltaviikkosin aamupäivällä.

Meillä on myös  26.9 taas Massun klassinen kouluvalmennus.
4.10 päästäänkin sitten pitkästä aikaa Juho Norilonin estevalkkaan.
houhuamista riittää ja sitten vielä omatoimireenailut tuonne väliin.

Enään tällä kaudella ei tulla Pamin kanssa kisaamaan, haluun saada tuon laukan jonkinlaiseen kondikseen ennekun ruvetaan taas kisaamaan.
Ens vuonna meidät voi sitten nähdä kisakentillä toivottavasti, ainakin vähän sellasta suunniteltiin Olgan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti