torstai 23. kesäkuuta 2016

Siemen itää!


Oon pitkään suunnitellut tätä ja  alun perin  mun  piti jo viime vuonna   astuttaa pam, mutta  sillon yksi kissoistani murti jalkansa niin  astutus/varsarahat meni sitten kissan jalan kuntoon laittoon. Sillon päätin että seuraavana vuonna astutan pamin vaikka  mikä ois ja rupesin  pistää rahaa taas jemmaan.

No oreja rupesin kattelee sillä silmällä jo  viime vuoden loppu puolella ja  kun tänä vuonna oria piti alkaa varailemaan niin  melkein iski jo valinnan vaikeus, mutta   kyllä sen valinnan  sain yhteen oriin tehtyä.

29.5  vein  pamin  hauholle ks-tallille  ja  4.6 tamma siemennettiin.
22.6  sain puhelun kesken työ päivän "mulla on sulle hyvii nuutisia, Wanilia on tiine!" ja  voi vitsit  olin  koko  loppu päivän  ihan hymy korvissa ja samaisena päivänä  haettiin tamma kotia.
4.7 ois  sitten 30päivää siemmennyksestä ja toinen ultra ja toivotaan että ultrassa näkyy vieläkin siemen joka itää  hyvin.

Eli tällä hetkellä Wanilia eli pam on tiine orille Ludwig Von Bayern! <3

Yritän  postailla  sitä mukaan mitä kerrottavaa on  ja miten aika riittää.

Täytyy vielä sanoo että voin todellakin suositella  ks-tallia lämpimästi!  Todella mahtavaa asiakaspalvelua ja vitsi miten huikee paikka, kyllä kelpas  jättää pam sinne tammojen kanssa isolle laitumella. Seuraavaks  kun  tulee astutus suunnitelmia niin vien kyllä ehdottomasti ks-tallille!

Ei muutakun letkeetä juhannusta!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti