sunnuntai 4. lokakuuta 2015

hyppylöitä!

Tiistaina  käytiin vähän maastoilemassa, mukana oli äitini ex-ravuri siirillä.
Otettiin sitten yhessä ylämäessä vähän kisaa, yleensä pam vaan hidastaa kun joku tulee rinnalle mut nyt tapahtu jotain hyvin uutta! Otettiin pamin kanssa laukka mäen alla ja siiri kun rupes tulee rinnalle annoin pamille  ohjaa ja jumaliste  hevonenhan lähti, miu rupes selssä niin naurattaa kun  Pamista  löyty tällänen uus vaihe mitä oon etsiny vaikka kuinka kauan. :D  Nätisti pam anto sitten laukan alas mäen päällä.

Torstaina  hyppäsin omatoimisesti  pientä jumppasarjaa  kotona.
hyppelyt meni hyvin  mut sitkun nosteli viimisen esteen 60cm ja pam teki ison loikan enkä ite ehtiny mukaan  niin jäin sit suuhun kiinni jaseuraavalla kerralla oli edessä kielto, sama toistu muutaman kerran mutta sitten kun  muutin ratsastustani niin että annoin pamille  hitusen pidemmän ohjan ja aina esteen päällä kirjaimellisesti heitin ohajat  pois  niin homma rupes pelittää paremmin ja lopussa hypättiin sarjan loppuun tehty 70cm pysty oikein mallikkaasti ja siihen oli todella hyvä lopettaa hypyt!







Lauantaina käytiin  taas heittämässä maastolenkki ja nyt kaverina oli äitini Lennulla.
Mentiin sitten semmosta kivaa maastopolku jolle oli kaatunu vähän risuja/pieniä puun runkoja niin mitä tekee  pam? korvat höröön, nostaa ravin ja hyppää näiden hurjien esteiden yli ihan innoissaan, hassu hevonen.

Tänään (sunnuntaina), meillä oli taas Olgan estevalmennus ja se oli ryhmätunti eli meidän lisäks oli kaks muutakin ratsukkoo.
Pamin mielestä alkuunsa kentänlaidalla kaikki oli hyvin outoo, kamalaa, kummallista ja kaikkee piti ihmetellä ja kyttäillä.. Pam myös   juurtu kirjaimellisesti paikalleen niin että Olgan piti meidät taluttaa sen kamalan kohan ohi mistä pm ei yksin voinut mennä. Muuten valmennus  sujui tosi hyvin  ja  jäi taas loisto fiilikset siitä!
Pamilla  vaan meinas yhessä vaiheessa usko loppuu itteesä mutta onneks mie uskoin siihen ja sain tsempattuu meidät tehtävästä läpi hyvin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti