lauantai 17. lokakuuta 2015

kuulumisia!

Miedän arkeen ei kuulu mitään ihmeitä. Miulle vaan töitä ja niiden ohessa heppailuja, jonkun verran on tullut maastoiltua, vähän omatoimi koulureenii ja omatoimi hyppelyitä.
Perjantaina (16.10) kävin Hyvinkäällä moikkaamassa kahta kasvattiani Arttuu ja Kieraa, voi vitsit miten pennut oli kasvanu ja kaunistunut/komistunut viime näkemästä.

FI*IronPaw's Lex Talionis "Arttu"



 FI*IronPaw's Furor Divinus "Kiera"


Hyvinkäältä ajettiin äitin kanssa  vantaalle ensin hööksiin ja sieltä horzeen ja sieltä vielä espooseen  ridmeriin. Mukaan tarttu vähän kaikken laista itelle ja pamille.

Tänään   meillä oli pamin kanssa  hyppelypäivä.
Ensin mentiin  vaan ristikkoja ja kavaletteja sit ruvettiin ottaan mukaan 60-70cm pystyjä ja nääkun suju ongelmitta niin koitettiin miten 80cm  sujuu.
Eka yritys  meni ihan metsään, sillä tein todella huonon tien ja lopetin ratsastamisen kesken ja tulos oli kielto ja ohi.. Uudella yrityksellä tein paremman tien ja ratsastin loppuun asti niin pamikin hyppäs hienosti yli, pientä epävarmuutta matkassa oli muttakun tsemppasin hevosta loppuun asti niin todella hienosti päästiin yli. 








Ekassa videossa hypätään 80cm pysty, siinä on havaittavissa pientä epävarmuutta mutta kun ratsastaa ja tsemppaa hevosta niin hyvin yli päästiin.

Sitten vähän omatoimi koulureenii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti