tiistai 25. elokuuta 2015

Hyppyjä

Tänään kävin  vähän hyppelemässä pamin kanssa!
Ens alkuun verkkasin Pamin ravissa , tehden paljon ympyröitä, voltteja sunmuita kaarroksia.
Sit ruvettiin tulee pääty-ympyrällä pikkusta jumppasarjaa jossa oli kavaletti, maapuomi, kavaletti ja maapuomi, tämä kun sujuin hyvin niin tehtiin sama laukassa.
Jumppa tehtävä  tehtiin molempiin suuntiin  ravissa ja laukassa.
Jumpalla jo huomas että tänään on Pamilla vähän  meno haluja, neito pikkusen alko kuumuu ja olee semmoin intopinkee mikä on vaan hyvä asia.
Jumppailujen jälkeen hypättiin  tynnyriestettä (oisko max. 50cm korkee?), lähestyin tynnyriä laukassa  vasemmassa kierroksessa kunnes vähän ennen tynnyriä Pam veti liinat kiinni vaikka hyvissä ajoin yritin rohkasta  sitä menemään  yli, uudella yrityksellä Pam hyppäs oikin hyvin.
Sama otettiin sitten oikeestakin kierrosta ja taas sama homma  liinat kiinni ekalla yrityksellä, mutta toka  meni  ihan tosta noin vaan, tynnyri toistettiin muutaman kerran molemmista suunnista.

Sit otettiin oikeesta kierrosta  okseri minkä etupuomi oli 50cm ja taka 70cm, lähestyttiin okseria todella hyvässä laukassa kunnes vähän ennen okseria taas liinat kiinni, tän  homman pam teki kaks kertaa uudelleen kunnes sitten hyppäs  kauniisti ja tasasesti yli, toistettiin este pari kertaa uudestaa ja niilläkin kerroilla saatiin tosi kivat hypyt.
Vaihettiin vasenkierros  ja okseri muuttu 70cm tasaokseriks.
Taas oli tosi hyvä laukka, mutta vaikka kinka taas koitin rohkasta ja antaa jopa raippaa niin  silti vähän ennen estettä liinat kiinni, seuraavalla kerralla sitten kuitenkin hyppäs taas tosi pehmeesti ja  kivasti ja pari toistookin suju tosi hyvin , mitä nyt pam alko kuumenee sen verran että piti siirtyy jumppatehtävälle  harjottelee vähän kontrollii.

Lopuks  ravailin pamilla pitkähköllä ohjalla  kenttää ympäri tehden paljon ympyröitä  ja samalla pam sai venyttää kaulaansa.

Hyppelyistä jäi oikein kiva fiilis, vaikka  Pam alkokin kuumenemaan niin silti se tuntu oikein mukavalta ja okseri hypyt oli tosi kivoja.
En vaan tajua mistä se on keksiny tuon kieltämisen ja vaikka  sitä kuinka rohkasee antaa pohkeita tai raipalla  lätkäsee niin silti vetää liinat kiinni. Tätä se tekee sillonkin kun estettä nostaa 10cm tai jotenkin muuttaa ihan pikkusen estettä. Kieltämisen jälkeen kun tuo uudestaan esteelle niin  sit Pam hyppää kun ei mitään ois ollukkaan. Tää ongelmakin on vasta viime vuoden lopulla tullu, ennen sitä Pam ei ikinä kyttäilly tai kieltäny ja nyt se on ruvennu tekee molempia.



"En mee lähellekkään tuota hirveetä okseria!!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti