tiistai 18. elokuuta 2015

Väistöjä, peruutuksia ja eteen alas

Meillä kävi sunnuntaina hieroja hieromassa hepat ja ihmiset.
Pamilla oli aika moiset jumit sillä hierojakin sano "ei oo ihme jos laukka ei oo pyöriny kun takaosa ja selän ojentajat on todella tiukat." Saatiinkin opastusta että pari päivää  vois mennä pyöreänä isoa rentoa liikettä ja tehä peruutuksia, väistöjä ja taivutella niin  ne auttaa tommosiin jumeihin.

Tänään menin  pamilla kentällä, ens alkuun  käynnissä taivuttelin molempiin suuntiin  ympyrällä ja yritin saada  takajalkoja ristiin. alkuun ei meinannu avut mennä millään läpi mutta  kyllä ne sitten pikkuhiljaa alko mennä perille. Tehtiin ravissakin samaa.
Sit  otin  väistöjä kentän poikki molempiin suuntiin, ensin käynnissä ja sitten ravissa. Väistöt meni aika kivasti, alkuun  ei meinannu astuu ristiin  mutta vähän  kun  hidasti vauhtii ja anto puolipidätteitä niin  alko menee jalatkin ristiin.
Sit otin  parit pysähykset  suoralla uralla  siitä muutama askel pakkia ja takas käyntiin, peruutukset  onnistu kans kivasti, pari ei niin suoraa mutta kyllä suoratkin peruutukset saatiin.

Sit otin laukan ensin pääty-ympyrällä koitin vähän lyhentää ja sit pitkällä sivulla annoin laukan kunnolla  venyy ja sama siten toisessa päädyssä ja pitkällä sivulla. näiden jälkeen tehtiin pääty-ympyrällä ravissa takajalkoja ristiin ja sitten perään eteen-alas, laukkojen jälkeen ravi muuttu kokonaan tosi hyväks ja pehmeeks.
Otettiin vielä  laukka pääty-ympyrällä ja siinä koitin taivuttaa  pamia ympyrän sisään. Loppuun ravailtiin pitkällä ohjalla ja pam sai kunnolla venyttää eteen alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti