maanantai 17. elokuuta 2015

Tietopaketti

(Eli  tämä on ihka ensimmäinen postaus ja ekaa kertaa elämässäni kirjotan blogia, en oo ikinä ees tehny aikasemmin blogii niin tämä voi olla vähän kankee.)
Apua olin  töissä miettiny mimmosen  ensimmäisen postauksen teen mutta nyt kun pitäs tehä niin pää lyö ihan tyhjää..  No jos nyt vähän kerron pikku tietoo..

Blogissa  kerron   suurimmaksi osaksi  ratsastus harrastuksesta, välillä saattaa jotain muutakin  eksyä blogiin.
Ratsunani ja  reeni kaverina  toimii  minun  6v pv tamma,  joka on yhtä blondi kuin omistajansakkin..
Pyrin kirjottelemaan monipuolisesti meijän temmellyksistä joihin kuuluu mm. maastoilu, valmennukset, ratsastustunnit, maastakäsittely pyrin myös kirjottamaan niistä ei niin hehkeistä hetkistäkin.

 Itse asun Kouvolassa  ja hevoseni asuu n. 25km päässä vanhempieni luona  pienellä yksityistallilla 2 muun hevosen kanssa, joista toinen on ex-ravuri miun ja äitini ja toinen on pikkusiskoni entinen ratsu joka viettelee eläkepäiviä nykyään.

Hevostelua rajoittaa välillä työni, olen tehtaalla töissä ja teen kahta vuoroo (joka toinen  viikko aamua 6-14 ja jokatoinen iltaa 14-22)


Heppailun lisäksi kasvatan norjalaisia metsäkissoja ja kissalaani voit käydä tutustumassa tässä ositteessa Norjalaisten metsäkissojen lisäksi minulla on 2 ragdollia.


Minulta saa kysyä kaikenlaista mikä mieltä askarruttaa ja pyrin vastaamaan  parhaani mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti