torstai 20. elokuuta 2015

Pikku hyppyjä ja jumppailuja

Tänään  meillä oli Pamin kanssa estetunti. Meillä käy kotitallilla kerran viikkoon opettaja pitämässä tunteja, yleensä ollaan tehty niin että joka toinen tunti on koulu ja joka toinen este, mutta nyt kun on estekisat lähestymässä niin onkin parit estetunnti peräkkäin.
Ennen tuntii verkkasin pamin, tehden sillä paljon  ravissa  ympyröitä ja voltteja, käynnissä otin parit  pohkeenväistöt. Ravailtiin myös vähän puomienkin yli ja otettiin pikku pätkät laukkaa molempiin suuntiin. En viittiny hirmusta alkuverkkaa tehä kun aurinko porotti suoraan kentälle  ja kun hyppytunti tiedossa niin  pitää vähän säästellä pamin voimia.

Tunti  alotettiin ravissa vasemmassa kierroksessa pääty-ympyrällä tehden pientä jumppa tehtävää missä oli maapuomeja ja pari kavalettia. Sama harjotus tehtiin myös oikeessa kierrossa.
Pam välillä vähän liiottelee..

Jumppatehtävään  lisättiin okseri joka oli n.60cm "korkee". Pam alko innostuu kun pääs hyppäämään ja ei oikeen tykänny kun okserin jälkeen tuli tiukka käännös  oikealla (mentiin vielläkin oikeessa kierroksessa pääty-ymppyrän tapasella).
Vaihettiin  vasen keirros ja ensin  pääty-ympyrällä jumppa sarja ja sen  jälkeen pystylle joka oli n.50cm.
Ekat lähestymiset pystylle  ja okserille otettiin ravissa mutta seuraavat jo laukassa.
Pam oli tosi kivan ja energisen tuntunen ja jäi oikein hyvät fiilikset  hyppelyistä.
Loppu ravit näytti tältä.

Loppuun vähän  videoo (toivottavasti näkyy),




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti