perjantai 28. elokuuta 2015

Ja taas esteitä

Meillä oli eilen (27.8) estetunti ja täytyy kyllä sanoo että meni kyllä älyttömän hyvin ja jäi huippu fiilikset tunnista!

Harjoteltiin pikkusta rataa ajatellen sunnuntain kisoja.
Ensimmäiseksi hypättiin kaikki esteet yksittäin.
Ekana tynnyreillä oleva ristikko suoralla uralla. Lähestyttiin ristikkoa vasemmassa kierrossa ravissa.
Pam lähti hyppäämään  tosi kaukaa ja itellä oli hankaluuksia päästä mukaan hyppyyn.
Ai miten nii kaukaa..?

Tehtiin parit toistot että alko löytyy parempi ponnistut paikka.
Vaihettiin kierrosta oikeeseen ja tehtiin sama harjotus tähän suuntaan, ekalla kerralla Pam veti liinat kiinni, mutta seuraavat kerrat hyppäs hyvin ilman kieltelyjä mutta hitusen liian kaukaa.

Sit siirryttiin ravipuomeille jotka oli lävistäjällä, tultiin nämä vasemmasta kierrosta ravissa  ja Pam veti näillekkin ekalla kerralla liinat kiinni, uudella yrityksellä meni reippaasti yli.
Sit puomit muuttu pikku pystyks, sen Pam hyppäs tosi hyvin ja seuraavaks pysty muuttu pikku okseriks ja senkin Pam hyppäs hienosti.
Seuraavana vuorossa oli pysty lävistäjällä oikeesta kierrosta jonka Pam hyppäs hienosti. Opettaja muutti pystyä pari kertaa eri näköseks ja  Pam hyppäs joka kerta hienosti, ei kyttäilly eikä kieltäny.

Lopuks  tultiin rataa jonka korkeus oli n.60cm(?), pysty, ristikko, okseri ja ristikko. Rata meni tosi kivasti yks  huono lähestyminen/paikka  okserille  mutta  yli päästiin kuitenkin.

Pam hyppäs  tosi kivasti ja varman tuntusesti ja koko tunnista jäi tosi hyvä fiilis vaikka  kaks kieltoo teki, mutta ei kyttäilly eikä keiltäny enempää! Itekkin olin  tosi päättäväinen  ja tuin hevosta koko ajan parhaani mukaan.



Toivottavasti video näkyy.



Huomenna meillä onkin klassinen kouluvalmennus ja sunnuntaina estekisat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti